Basarabia, Bucovina de Nord si Cadrilaterul

Basarabia, Bucovina de Nord si Cadrilaterul

Mesajde tonicio » Aprilie 9th, 2012, 5:37 pm

Care e pozitia PCR fata de teritoriile pierdute in 1940? PCR este deacord cu politica de reunire dintre Republica Moldova si Rominia? PCR va duce campania impotriva Ucrainei (Bucovina de Nord si Basarabia de sud)?
Aceste inrebari sunt foarte importante pentru a intelege ce vrea NPCR. :arrow:
Avatar utilizator
tonicio
 
Mesaje: 3
Membru din: August 27th, 2011, 12:07 pm

Re: Basarabia, Bucovina de Nord si Cadrilaterul

Mesajde tonicio » Mai 3rd, 2012, 8:56 am

Damm... Eu credeam ca o sa fie macar 1 raspuns. Eu credeam ca npcr e o organizatie serioasa. Eu credeam ca acest partid stie problemele nat
Avatar utilizator
tonicio
 
Mesaje: 3
Membru din: August 27th, 2011, 12:07 pm

Re: Basarabia, Bucovina de Nord si Cadrilaterul

Mesajde Nicusor » Mai 9th, 2012, 10:25 pm

Nu cred ca va raspunde cineva din comitetul de organizare,nu a facut acest lucru niciodata. A-si vrea sa-mi exprim eu parerea ca om de rind care nu prea stie istorie. Oare credeti ca urgenta noastra este unirea Moldovei cu Romania? Nu ca asi fi impotriva acestui lucru, dar dece sa ne unim? Cei ce ne conduc au terminat de furat dela noi si sa le aducem prada proaspata? Eu cred ca trebuie sa ii lasam cu hoti lor si noi sa vedem ce facem cu ai nostri, si daca timpurile se vor schimba si vom putea sa vedem in viitor o mica speranta de mai bine, abia atunci ne vom gindi si la astfel de lucruri.Eu nu inteleg dece foarte multi nu isi dau seama ca PCR sintem noi membri care formam acest partid.Deaceia intrebarile pe care le-ati adresat trebuiau puse membrilor PCR si nu partidului si nici comitetului de reorganizare pentru ca ei nu au discutat pe aceasta tema cu membri partidului si nu stiu parerile lor pentru a putea raspunde la aceste intrebari.Dece nu spuneti dumneavoastra ce pozitie aveti fata de teritoriile pierdute, sau daca sinteti deacord cu politica de reunire,sau daca vreti sa duceti o campanie impotriva Ucrainei.Daca sinteti comunist ve-ti raspunde{eu v-am scris parerea mea},daca nu, inseamna ca faceti parte dintre cei ce distrag atentia de la probleme care cu adevarat ne confruntam,cum ar fi, nu hotia, ci jaful (noi sintem jefuiti nu furati)ce i-l fac actuali guvernanti. Daca aveti convingeri comuniste nu asteptati ca PCR sa faca ceva,noi sintem partidul;partidul este stupul si daca noi nu ne miscam nu ne va aduce nimeni miere.
Nicusor
 
Mesaje: 15
Membru din: Mai 29th, 2011, 6:37 pm

Re: Basarabia, Bucovina de Nord si Cadrilaterul

Mesajde Che Guevara » Mai 26th, 2012, 3:59 pm

Care e pozitia PCR fata de teritoriile pierdute in 1940?
Teritoriile nu au fost pierdute in 1940 ci dupa terminarea celui de-al II-lea razboi mondial datorita intelegerilor dintre marile puteri si unde URSS si-a realizat interesul. In 1940 a fost pierduta si jumatate din Transilvania si pe care am recastigat-o datorita rusilor, in primul rand. Daca Stalin(URSS) ar fi vrut sa lase Ardealul de Nord ungurilor credeti ca cineva ne-ar fi sprijinit? NU!
Cine a fost mai rau in 1940 : Rusia ca ne-a luat Basarabia sau Germania si aliatii sai ca ne-au luat Ardealul si l-au dat Ungariei! De ce doar rusii sunt considerati "rai"?

PCR este deacord cu politica de reunire dintre Republica Moldova si Rominia? PCR va duce campania impotriva Ucrainei (Bucovina de Nord si Basarabia de sud)?
Asa zis-a politica de reunificare a Republicii Moldova cu Romania dusa de forte de pe ambele maluri ale Prutului nu tine cont de vointa majoritatii cetatenilor din Republica Moldova care au votat cu peste 74% pentru independenta acesteia si nu cu unirea cu alta tara, asa cum era formulata intrebarea la referendumul din 1994. De ce oare fortele politice unioniste din Republica Moldova nu invoca vointa poporului in aceasta problema exprimata printr-un referendum? Se doreste ca unirea sa se faca prin decizia unor factori externi de vointa poporului din aceasta tara?

PCR nu vrea decat ce vrea poporul iar ce vrea el se exprima doar prin referendum.
Che Guevara
 
Mesaje: 4
Membru din: Februarie 28th, 2011, 11:11 pm

Re: Basarabia, Bucovina de Nord si Cadrilaterul

Mesajde Che Guevara » August 13th, 2013, 7:14 am

Unirea se va face atunci cand poporul din Republica Moldova o va dori. Situatia din aceasta tara frateasca este cea spusa de Presedintele T.Basescu-"majoritatea moldovenilor nu doresc unirea cu Romania". Sansele vor creste atunci cand politica anticomunista va inceta atat in R.Moldova dar si in Romania. Respingerea cu obstinatie de catre justitie a inregistrarii PCR arata ca si justitia face politica anticomunista. Unirea comunistilor din R.Moldova cu cei din Romania(PCR) ar crea premisele implinirii idealului unirii.
Che Guevara
 
Mesaje: 4
Membru din: Februarie 28th, 2011, 11:11 pm


Înapoi la Ce asteptati de la reaparitia PCR?

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron