Pagina 1 din 1

Recunostinta PCR

MesajScris: Mai 15th, 2011, 1:23 pm
de zamfir
PCR a fost partidul oamenilor muncii.Prin eforturile lor Romania inainte de 1989 avea un ritm mediu anual de crestere economica de invidiat.Economia planificata si-a dovedit superioritatea pe toate planurile.Ultimi 22de ani de guvernare capitalisto-sclavagista nu au facut altceva decit sa distruga tot ce s-a creat bun in aceasta tara.De aceea avem datoria morala pentru viitorul acestei tari sa depunem toate eforturile pentru a reorganiza PARTIDUL COMUNIST ROMAN.DRAGI ROMANI VENITI CU NOI !UNITI VOM INVINGE !!!

Re: Recunostinta PCR

MesajScris: Mai 16th, 2011, 8:44 am
de hnb_kolea
Cum uniti?Partidul are deja experientza!Nu prea vad actiune!

Re: Recunostinta PCR

MesajScris: Ianuarie 23rd, 2012, 1:12 am
de Gabriel1360026
Traim in vremuri diferite cu probleme diferite , ce a fost bun o data acum este poate inutil dar munca si sacrificiul a fost si va ramane temelia unui popor puternic.
Nimic nu se va schimba daca vom sta cu mainile in sin sau daca vom arata cu degetul spre hotii care fura nestingherit de la cei care incearca sa faca ceva pentru binele nostru al tuturor ,pe zi ce trece tot mai putini .
Suntem o tara mica dar puternica ,oamenii au nevoie de un lider adevarat care sa scrie cu litere mari istoria ROMANIE.

Re: Recunostinta PCR

MesajScris: Ianuarie 29th, 2012, 11:08 pm
de ArmataRosie
pentru mine na-ti facut nimic deocamdata.....haideti tovarase ignatencu !!! este datoria dumnevoastra si a membrilor sa faceti ceva pentru noi proletarii si militari!!!

Re: Recunostinta PCR

MesajScris: August 20th, 2012, 10:20 pm
de CaeIndru
Chiar dacă vine de la un capitalist dictonul are valabilitatea lui: nu aștepta să facă țara ceva pentru tine ci fă tu ceva pentru ea.