Pagina 1 din 1

Asa gindesc eu

MesajScris: Octombrie 25th, 2011, 10:46 am
de zamfir
PCR a lichidat deplin si definitiv clasele exploatatoare.Proprietetea socialista constituia baza orinduirii noastre,sursa propasirii materiale si spirituale a intregului popor.A realizat o dezvoltare armonioasa,proportionala a tuturor ramurilor economiei nationale dezvoltind industria de inalta tehnicitate care valorifica superoir resursele de materii prime.A acordat o atentie deosebita dezvoltarii intensive a agriculturii - ca ramura de baza a economiei-prin mecanizare,chimizare si introducerea celor mai noi cuceriri ale agrotehnicii moderne.A pus un accent deosebit pe dezvoltarea invatamintului -ca factor de baza al progresului general al societatii-.Invatamintul de toate gradele era gratuit!!!A urmarit cu deosebita grija realizarea unui raport cit mai corespunzator intre veniturile mici si cele mari pentru a putea satisface necesitatile tuturor cetacenilor.Acestea find doar citeva din realizarile istorice ale PCR in aceasta tara.Daca stam sa privim putin peste timp in ultimi 21 de ani s-a distrus tot ce a realizat bun poporul roman in epoca socialista. PENTRU ACEASTA STIMATI TOVARASI TREBUIE SA FACEM UN EFORT COMUN DE A REORGANIZA PARTIDUL COMUNIST ROMAN SI A-L ADUCE ACOLO UNDE II ESTE LOCUL,,LA CIRMA TARII'"

Re: Asa gindesc eu

MesajScris: Octombrie 30th, 2011, 11:21 pm
de hnb_kolea
bla bla bla

Re: Asa gindesc eu

MesajScris: Noiembrie 3rd, 2011, 5:56 pm
de zamfir
De ce bla bla bla?Nu sint oare realizari ale socialismului?Considerati ca puterile postdecembriste au facut mai mult pentru poporul roman?VREAU SI EU CEL PUTIN UN ARGUMENT!

Re: Asa gindesc eu

MesajScris: Noiembrie 8th, 2011, 10:55 am
de rstroe
Cred ca toti putem sa primim niste argumente, nu doar niste "bla bla bla-uri"

Ceva bun!

MesajScris: Noiembrie 17th, 2011, 1:31 pm
de rstroe
Rasfoind diverse pagini pe internet, am ajuns la un articol foarte interesant. Citindu-l, m-am gandit ca se poate mai bine de atat. Avand in vedere ca anul trecut, 25 Decembrie a fost tratat de presa ca fiind un fiasca, cred ca organizatorii ar trebui sa fie ceva mai atenti la detalii si preocupati de castigul media. Daca se orgnizeaza ceva anul acesta, va rog sa anuntati, ca la cimitir sa participe cat mai multe persoane serioase, ci nu genul Caprita, care era o rusine pentru miscarea comunista.

Re: Asa gindesc eu

MesajScris: Decembrie 18th, 2011, 2:31 pm
de hnb_kolea
buna ziua!imi placea ce zicea cineva adineaori nu stim cu cine sau despre cine vorbim, precum si cu cine aveam onoarea sa discutam si sa sustinem!Eu , personal sustin de mai bine de un an cred, acest forum!DORESC CA ACELE PEROSANE CARE SUSTIN ACEST FORUM SA SE PREZINTE IN FATA NOASTRA!

Re: Asa gindesc eu

MesajScris: Decembrie 18th, 2011, 4:40 pm
de zamfir
Buna ziua tovarasi! In data de 25 Decembrie dorim sa comemoram 22 de ani de la asasinarea Tovarasului Nicolae Ceausescu la mormintul acestuia.Cei interesati ma pot contacta la telefon 0727854175 sau pe email la adresa ionescu_zamfir@yahoo.com Salutari tovarasesti!

Re: Asa gindesc eu

MesajScris: Septembrie 19th, 2012, 7:36 pm
de utecistu
Tovarasi! Sunt unul dintre cei care nu au fost de acord cu linia PCR inainte de 1989 si mult timp dupa aceea. Nu am vrut sa fiu membru de partid atunci. Astazi sunt comunist pentru ca mi-am dat seama ca nimeni nu a facut mai mult pentru tara decat comunistii. Romania era un stat suveran si independent. Toate realizarile comuniste exista si azi in tara. Mai putin cele care s-au furat sau au fost vandute la fier vechi.

Poporul roman nu mai are nimic: nu mai are demnitate, nu mai are independenta, nu mai are resurse, nu mai are conducatori adevarati. E timpul pentru un alt Nicolae Ceausescu, pentru lupta de clasa!